Tel: 031/514 - 600 Fax: 031/ 514 - 651 Pon - Pet 07:00 - 15:00 Vukovarska 219a, 31000 Osijek, Hrvatska Maloprodaja i servis: 031/514-678
Proizvodnja
Proizvodnja , obrada
Broj zaposlenih
100
Pošalji upit

Kategorija

Služe za obradu vrtova, vinograda, voćnjaka, povrtnjaka, kao i igrališta. Podesne su konstrukcije i snažnog motora. Njima se lagano upravlja i rukuje. Namijenjeni su za rad sa priključcima.

Mogućnost korištenja motokultivatora na raznim terenima je vrlo dobra. Maksimalni nagib terena kod kojeg se može nesmetano raditi je oko 35°. Pokretanje je brzo i lagano, potrebno je samo povući uže startera. Polugom za gas, koja je montirana na desnoj strani upravljača podešava se brzina rada motora. Ručicom mjenjača brzina mijenjanje brzina je vrlo jednostavno, a dobro uočljive oznake tu puno pomažu. Upravljač je sklopivi, a može se i zaokrenuti prema naprijed i nazad već kako odgovara korisniku i/ili uvjetima rada. Moguće je podešavanje visine upravljača u tri nivoa, kao i položaj lijevo-desno. Otpuštanjem sigurnosnog kvačila motokultivator se zaustavlja i time se povećava sigurnost osobe koja radi. Motokultivator ima i vučnu motku koja olakšava samo kultiviranje. Motor i svi pokretni dijelovi su pokriveni da bi se zaštitilo korisnika, a štitnik ispušnog lonca omogućuje tih i siguran rad. Vratilo za priključke (PTO) može pokretati raznovrsne priključke (npr. priključne crpke i sl.).

Motokultivator se koristi sa priključcima za obavljanje slijedećih radova:
• priprema zemljišta : oranje (plug i plug prekretač)
usitnjavanje zemljišta (vučni usitnjivač, usitnjivač zemlje)
• transport (prikolica)
• čišćenje snijega (daska za snijeg)
• košenje (roto, bubnjasta kosilica)
• navodnjavanje (priključna crpka)
• razgrtanje zemlje (razgrtač)

CroatiaEnglish