Tel: 031/514 - 600 Fax: 031/ 514 - 651 Pon - Pet 07:00 - 15:00 Vukovarska 219a, 31000 Osijek, Hrvatska Maloprodaja i servis: 031/514-678
Proizvodnja
Proizvodnja , obrada
Broj zaposlenih
100
Pošalji upit

O nama

Nekoliko informacija o nama

EUROMETAL

Poduzeće EUROMETAL d.o.o. je osnovano 2011. godine i registrirano za razvoj, proizvodnju, prodaju i servis lake poljoprivredne mehanizacije.

Nasljednik smo Standard MIO brenda, vrlo poznatog u regiji i šire po motokultivatorima, crpkama za navodnjavanje i prskalicama za zaprašivanje usjeva. Pokrenuli smo uspješnu suradnju sa tvrtkama poljoprivrednog programa kao Same Deutz Fahr Žetelice d.o.o. iz Županje, te tvrtkama iz automobilske industrije kao Multinorm d.o.o. iz Cerne, za koje izrađujemo razne sklopove i poluproizvode prema njihovim nacrtima i zahtjevima.

Tvrtka se sastoji iz nekoliko cjelina – proizvodnih pogona u kojima je trenutno zaposleno 80 djelatnika. Glavni proizvod tvrtke Eurometal d.o.o. su motokultivatori koji čine više od 70% ukupnog prihoda, zatim mjenjači i dijelovi mjenjača (osovine, zupčanici i sl.). Radi se o proizvodnji za poznatog kupca (Honda France, Emak Spa) koja čini kako je gore već rečeno cca 80% ukupnog prihoda koji se ostvaruje prodajom proizvoda za tržištu EU.

U proizvodnom programu su također zastupljeni i motokultivatori i priključci za motokultivatore Standard MIO brenda, crpke za navodnjavanje (benzinske i elektro), traktorske prskalice te mlinovi čekičari/krunjači.

Od dana osnutka cilj je na tržište plasirati proizvode i usluge koji se prije svega kvalitetom i pristupom razlikuju od konkurencije i prepoznatljivi su na tržištu.

Želimo postati Vaš partner ukoliko imate potrebe za specijaliziranim uslugama strojne obrade, te trebate izradu ili obradu proizvoda od metala. Naš zadatak je olakšati Vam potragu za kvalitetnim proizvodom i kvalitetnom uslugom. Samo kvalitetom možemo biti konkurentni, želimo i hoćemo biti pouzdan partner oslanjajući se na kvalitetne proizvode, brzu uslugu i konkurentne cijene.

Individualan pristup klijentima smatramo kao osnovu poslovanja i kvalitetnog pozicioniranja na tržištu, te pronalaženju rješenja kako bi se ostvarile želje i jedinstvene potrebe klijenata. Veliko povjerenje ukazano od strane naših dobavljača i klijenata opravdavamo svakodnevnim napornim radom i konstantnim unapređenjem poslovanja. Iz tog razloga naša misija je biti pouzdan i dugoročan partner svim našim klijentima u izgradnji njihovog uspjeha – iskustvo, ideje, upornost i znanje nas vode do zajedničkog cilja.

Planovi tvrtke za slijedeće razdoblje su: zadržavanje postojećih kupaca te pronalaženje novih, sukladno mogućnostima proizvodnje i prodaje te stanju na tržištu, te vratiti lidersku poziciju na tržištu u proizvodnji malih poljoprivrednih strojeva.

CroatiaEnglish